Schoonmaker kantoren

schoonmaker kantoren-verschillende schoonmakers die een kantoor aan het schoonmaken zijn

Een schoonmaker kantoren is gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren. Dat wordt vaak buiten werktijden gedaan. Bedrijven kunnen een schoonmaker kantoren inhuren tegen een vaste vergoeding waarover afspraken worden gemaakt.

Het tarief dat je als bedrijf betaalt voor een schoonmaker kan verschillend zijn per aanbieder. Het is uiteraard ook afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden welke kosten je hieraan kwijt zult zijn.

Hieronder lees je meer over het inhuren van een schoonmaakbedrijf kantoor, welke kosten je ongeveer kunt verwachten en waar je op moet letten.

Schoonmaakbedrijven vergelijken

Als je een schoonmaker kantoren inhuurt, dan is het belangrijk dat er goed werk geleverd wordt tegen een aantrekkelijke prijs.

Bij het uitzoeken van een bedrijf voor de schoonmaak kun je dan letten op de tarieven die gevraagd worden en is het ook verstandig om onderzoek te doen naar ervaringen van andere klanten.

Wil je als bedrijf een lage prijs betalen, dan is het aan te raden om te kiezen voor een bedrijf voor schoonmaak van kantoren dat in de buurt gevestigd is. Om tot de beste keuze te komen kun je verschillende bedrijven met elkaar vergelijken.

Dat doe je door contact op te nemen met schoonmaakbedrijven en de mogelijkheden te bespreken. Vraag offertes aan om de bedrijven met elkaar te vergelijken aan de hand van de prijzen.

Let er op dat er prijsverschillen kunnen zijn tussen bedrijven die ook deels afhankelijk zijn van de dag waarop je laat schoonmaken en de frequentie waarop er wordt schoongemaakt.

Vaak is het zo dat je goedkoper uit bent als er meerdere malen per week wordt schoongemaakt. Er wordt door bedrijven vaak een uurtarief gerekend dat hiervan afhankelijk is.

Tarieven voor schoonmaakbedrijven

Voor het inhuren van een schoonmaker kantoren betaal je gemiddeld een bedrag van € 10,- tot € 30,- per uur.

Zoals gezegd is deze prijs voor een deel afhankelijk van de frequentie en de hoeveelheid werk die er geboden wordt. Maak je gebruik van een schoonmaker kantoren op regelmatige basis, dan kunnen de kosten ook per vierkante meter berekend worden.

In de onderstaande tabel zie je de kosten die je gemiddeld kwijt bent voor het schoonmaken van een kantoor, uitgedrukt in vierkante meters. Des te groter de oppervlakte, des te goedkoper je uit bent als bedrijf.

RuimteOppervlakteGemiddelde prijs per m²
Kantoor160 tot 230 m²€ 0,07 tot € 0,05
Vergaderruimte200 tot 350 m²€ 0,06 tot € 0,04
Keuken60 tot 120 m²€ 0,20 tot € 0,10
Toiletruimte60 tot 120 m²€ 0,20 tot € 0,10
Recreatieruimte110 tot 190 m²€ 0,11 tot € 0,09
Zijvertrek250 tot 400 m²€ 0,05 tot € 0,03
Entree200 tot 600 m²€ 0,06 tot € 0,02
Vloeren250 tot 650 m²€ 0,05 tot € 0,02
Liften90 tot 150 m²€ 0,14 tot € 0,08
Trappenhuis130 tot 200 m²€ 0,10 tot € 0,06

Uurtarieven schoonmakers

Naast de prijzen die gerekend worden voor de vierkante meters en ruimtes die schoongemaakt worden, kunnen de kosten uiteraard ook uitgedrukt worden in uurtarieven.

Een schoonmaker kantoren kost gemiddeld tussen de € 10,- en € 30,- per uur. Er kan onderscheid gemaakt worden tussen uurtarieven die laag zijn, gemiddeld, duur en de tarieven die gevraagd worden voor schoonmaak in de randstad. In de onderstaande tabel zie je hier een overzicht van.

Soort uurtariefGemiddelde prijs per uur
Goedkoop€ 10,-
Gemiddeld€ 12,50
Duur€ 15,-
Uurtarief in de randstad€ 25,-
uurtarieven schoonmakers

Kies voor kwaliteit

Of je nu op zoek bent naar een bedrijf voor schoonmaak kantoren Den Haag of voor schoonmaak kantoren Amsterdam, het is altijd belangrijk om te kiezen voor de beste kwaliteit.

Je kunt kiezen voor een goedkope aanbieder, maar dat wil niet altijd zeggen dat je dan ook beter uit bent. Kwaliteit betekent het inhuren van een schoonmaker kantoren bij een ander bedrijf.

Dat is vaak voordeliger dan eigen personeel inzetten voor het onderhouden en schoonmaken van het kantoor en dat scheelt een schoonmaakschema kantoor.

Vergelijk daarom altijd de ervaringen van andere klanten met het bedrijf waarmee je in zee wilt gaan.

Waar moet je op letten?

Ben je op zoek naar een schoonmaker kantoren, dan is het goed om op een aantal zaken te letten.

Houdt rekening met deze punten bij het uitzoeken van een bedrijf voor het laten schoonmaken van jouw kantoor. Onderzoek of het schoonmaakbedrijf de juiste middelen en kennis in huis heeft om goed te werk te gaan.

Het is belangrijk dat de schoonmakers weten waar ze mee bezig zijn. Vraag altijd een offerte en een kennismakingsgesprek aan om te kijken of er een klik is.

Het is belangrijk dat een schoonmaakbedrijf voor kantoren betrouwbaar is, dus onderzoek ook de ervaringen van andere klanten zoals eerder aangegeven.

Als een bedrijf is voorzien van een keurmerk, dan weet je zeker dat de schoonmakers voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Anderen bekeken ook: